UMÅKER

Jag har V75 statistik för hela 2000 talet. Unikt för jokeranvändare och statistiknördar. Du hittat specifikt för varje bana under "knapparna". V75 sammanställt för varje år under årtalen. Du hittar även topplistor och bottenlistor. Mycket mera statistik kommer komma med tiden.

v75 statistik UMÅKER

startspår / Avdelning

utdelningar

Umeå travbana (Umåker) är belägen cirka 5 km sydväst om centrala Umeå, Umåkers oval återfinns i tätorten Röbäck. Travbanan har ett upplopp på 184 meter vilket räknas till medel sett till landets travbanor.
Banbredden på Umåker uppgår till 22 meter vid båda starterna. Dvs på bortre långsidan (1 640 meter) och vid publiksidan (2 140 meter). Det finns ingen stallbacksväxel på Umåker då stallbacksutfarten ligger i utgången av sista sväng vilket istället kan få hästar som är lite småtröga att bryta ut och stanna till istället för att ge 100% in på upploppet.
Umåker är en av våra travbanor i Sverige som genomgått en omvandling för att möjliggöra bättre TV-sändningar och värt att nämna är att hela banan lades om under 2009 för att skapa ännu bättre förutsättningar för norrlandstravet.

startspår

spårsumma

Uncle Lasse
Trixton
D`One