Kingenranken

Kingenranken är en rank som grundar sig på ett flertal parametrar. Så som form, inbördes möten, kuskform, grundlig statistik, vilket mostånd man mött/möter, spårstatistik v75, spårstatistik aktuell v75 bana, hur man står inne i klassen, samt  ett flertal parametrar till. Ju högre "index" ju bättre chans har kingenettan i loppet enligt "kingenranken" Jag och kingenranken är inte alltid överens. Men som oftast får jag stryk av ranken. Ibland står en 1 procentare riktigt bra inne i ranken, och kan även bli spik. Ingenting är omöjligt.

V75

V75 är riksspelet som är enligt mig överlägset allt annan. Främst tävlar man på lördagar, men även söndagar och extra V75 dagar. Det är det spelet som jag ägnar mest uppmarksamhet och "läser" på mest till. Kingenranken har jag som ambition att lägga upp senast fredagar. Aktuella tävlingsdagar finns mer under statistiksidan.
Radpris 50 öre.

V65

V65 är det spelet av dessa fem som jag spelar allra minst. Dock kan det vara intressant när man har "klart" för sig och har några bra spikar. Likt GS75 och V64 kostar det 1 kr raden och man vinner på 6 och 5 rätt. Lika här, Kingenranken sporadiskt.

V4

V4 spelar jag någon gång emellanåt. Då är det främst till V75 dagarna. Det kan hända att jag spelar även en vanlig vardag om andan faller på. Kingenranken till den kommer ligga under denna länk nedan. Radpriset för V4 är 1kr.

V86

V86 spelar jag ibland själv när jag tycker det ser intressant ut. Tanken är att jag ska försöka lägga upp kingenranken kontinuerligt till varje tävlingsdag. Dock måste jag lägga in en brasklapp. Jag hinner inte alla gånger göra det, beroende på hur mycket jag jobbar med mitt civila jobb.. Varje rad kostar 25 öre
 

GS75

GS75 är relativt nytt spel Man vinner minst 15 miljoner om man lyckas vara ensam på 7 rätt. Radpriset är 1 kr.
Kan vara knepigt, då raderna kostar på. Kingenranken ska så småningom vara varje speldag. Däremot kan det vara si och så med systemförslag.

V75 EXTRA

V75 EXTRA är riksspelet med dom extra V75 omgångarna. Allt utom ordinare omgångarna. I dagsläget är det många sådana omgångar. Spelas inte alltid av mig, men försöker få med kingenranken till dom ändå. Radpris 50 öre.

V64

V64 gilllar jag att spela, då det går fint att få riktigt bra betalt även på 4 rätt om man är ordentigt påläst och har gjort jobbet med kingenranken ordentligt. Dock kommer jag bara räkna fram kingenranken sporadiskt i nuläget.
Radpris 1 kr 

Dagens dubbel

Dagens Dubbel finns varje dag. Tips lämnas under varje kategori när det beger sig.