klosterskogen

Jag har V75 statistik för hela 2000 talet. Unikt för jokeranvändare och statistiknördar. Du hittat specifikt för varje bana under "knapparna". V75 sammanställt för varje år under årtalen. Du hittar även topplistor och bottenlistor. Mycket mera statistik kommer komma med tiden.

v75 statistik Klosterskogen

startspår / Avdelning

utdelningar

Klosterskogens travbana är en kapplöpningsbana för travhästar som är lokaliserad i Klosterskogen i Skien kommun. Klosterskogen har en fast tävlingsdag på torsdagar och man är den enda norska travbanan som har ett så kallat ”sista indre” – vad vi i Sverige benämner med open stretch. Detta innebär att hästen i rygg på ledaren kan välja att köra invändigt över upploppet och utnyttja det extra innerspåret.
Klosterskogen är känt för sitt Påsktrav även i Sverige, man har V75-tävlingar både på långfredagen och påskafton varje år och det är en återkommande händelse. Travbanan är 800 meter lång och har ett upplopp om fina 220 meter trots den korta bankroppen. Doseringen är 15% och banan har en vändradie på 57,5 ​​meter, banbredden uppgår till 21 meter runt om.
I närheten av travbanan så ligger fantastiskt fina träningsanläggningen Furuheim och mellan anläggningen av banan så finns en kuperad ridvägen. Furuheim har en träningsbana och stora luftiga gårdar.

startspår

spårsumma

Uncle Lasse
Trixton
D`One