jarlsberg

Jag har V75 statistik för hela 2000 talet. Unikt för jokeranvändare och statistiknördar. Du hittat specifikt för varje bana under "knapparna". V75 sammanställt för varje år under årtalen. Du hittar även topplistor och bottenlistor. Mycket mera statistik kommer komma med tiden.

v75 statistik jarlsberg

startspår / Avdelning

utdelningar

Jarlsberg är en sommarbana. Travbanan ligger belägen ca 1 km utanför Tønsberg och här har man aktivt kört trav sedan 1935 och varje ​​fredag så körs det trav på travbanan.
Jarlsberg har 41 travdagar om året där Grand Prix travet i juli är höjdpunkten när det körs trav under fem dagar och som sedan avslutas med Ulf Thoresen Minneløp som grädde på moset på söndagen. Banan är 1000 meter lång och räknas till en av de snabbaste i landet. Upploppet är 200 meter. Jarlsberg Ovalen är stolt bärare av sju rekord i Norge och här håller flera av landets främsta kuskar till och som bästa reklamnamn så återfinns årets överlägsna kuskmästare Eirik Høitomt i spetsen. Han har vunnit flest tävlingar i Norge under de senaste sex åren men här huserar även Vidar Hop och Lars Anvar Kolle.

startspår

spårsumma

Uncle Lasse
Trixton
D`One