GÄVLE

Jag har V75 statistik för hela 2000 talet. Unikt för jokeranvändare och statistiknördar. Du hittat specifikt för varje bana under "knapparna". V75 sammanställt för varje år under årtalen. Du hittar även topplistor och bottenlistor. Mycket mera statistik kommer komma med tiden.

v75 statistik GÄVLE

startspår / Avdelning

utdelningar

Gävletravet ligger rätt centralt beläget i Gävle och det är faktiskt så att det är gångavstånd till travet från Gävle centrum. Hockeyarenan Läkerol Arena ligger alldeles intill travet då entrén till Gävletravet ligger rakt över ingången till Läkerol Arena.
Gävle travbana räknas till en av landets snabbaste och här har otaliga rekord noterats genom tiderna.

Gävles travbana mäter 1 000 meter precis som de flesta banor i Sverige och banbredden uppgår till 22,6 meter vid 2140 starten (publiksidan) och 20,3 meter vid 1 640 meter starten (bortre långsidan). Upploppets längd mäter 178 meter vilket är ett av de kortare i landet och vad vi har sett när travet körs på Gävle är att ledningen är guld värd. Värt att notera är att man använder sig av en rak vinge på startbilen.
Stallbacksutfarten hittar vi i sista sväng så någon extra växel finns det inte att tillgå för hästar som längtar hem utan detta kan istället vara ett minus då vissa hästar kan tendera att bromsa till / bryta ut istället för att gå för full maskin inpå upploppet.

startspår

spårsumma

Uncle Lasse
Trixton
D`One