DANNERO

Jag har V75 statistik för hela 2000 talet. Unikt för jokeranvändare och statistiknördar. Du hittat specifikt för varje bana under "knapparna". V75 sammanställt för varje år under årtalen. Du hittar även topplistor och bottenlistor. Mycket mera statistik kommer komma med tiden.

v75 statistik DANNERO

startspår / Avdelning

utdelningar

Arena Dannero är namnet som Dannero travbana lyder till nu för tiden.. Travbanan är en 1000 meters bana. Upploppet på Dannero mäter fina 200 meter och detta är en bit över medel om ser till landets ovaler.
Banbredden på Dannero är rätt så smal vid båda starterna. Vid publiksidan (2 140 meter) så mäter travbanan 20 meter i bredd och ovalen är något bredare på bortre långsidan där banbredden uppgår till 21 meter vid starten för 1 640 meter. På Dannero använder man en rak startbilsvinge vid bilstart.
Stallbacken hittas vid utfarten av sista sväng på bortre långsidan och med det sagt så finns det ingen extra växel att tillgå för hästar som längtar hem. Dannero är en av landets mindre travbanor och de flesta tävlingsdagarna på streckspelen från ATG sker sommartid.

startspår

spårsumma

Uncle Lasse
Trixton
D`One