bjerke

Jag har V75 statistik för hela 2000 talet. Unikt för jokeranvändare och statistiknördar. Du hittat specifikt för varje bana under "knapparna". V75 sammanställt för varje år under årtalen. Du hittar även topplistor och bottenlistor. Mycket mera statistik kommer komma med tiden.

v75 statistik bjerke (NO)

startspår / Avdelning (no)

utdelningar (no)

startspår (No)

spårsumma (no)

v75 statistik bjerke (sv)

startspår / avdelning (sv)

utdelningar (sv)

startspår (sv)

spårsumma (sv)

Bjerke travbana ligger utanför Oslo. Bjerketravet är likt de flesta av våra svenska ovaler en travbana som mäter 1 000 meter runt om. Upploppet är över något över medel i jämförelse med våra travbanor och mäter fina 200 meter vilket är utslagsgivande. Längd: 1 000 meter. Bredd 1 640 meter är 20 meter
Bredd 2 140 meter är 20 meter, Vinklad startbilsvinge. Man har ett annorlunda volstartsystem i Norge vilket kan vara värt att tänka på när man spelar, Se länk. Norska ekipage har ju tack vare det en liten fördel mot dom utländska ekipagen. Man inte får köra med pisk i Norge, och svenska hästar kan upplevas som tröga på besök i Norge över upploppet då det inte finns något spö för kusken att jaga på med för att fä ut det där sista ur hästen.
Man kör Oslo Grand Prix som är ett storlopp varje år i Juni.

D`One
Trixton
Uncle Lasse