SVENSKASPEL

Svenskaspel är sveriges ledande aktör för spel på tips och betting. Så som
stryktips,europatips, oddset, lotto,bingo,poker,lotter och mer därtill.
Själv är stryktipset och europatipset mina klart största favoriter.

stryktipset

Stryktipset är ett grymt härligt spel som varar i minst 90 minuter, och det är alltid spännande in i det sista. Själv använder jag mig av datareducerade system. Nåt annat är inte att tänka på. Matematiska tipssystem är svåra att sätta. Så är det bara.

Jag använder mig av suveräna BLOCKTIPS som tyvärr inte finns att köpa längre, då systemkonstruktören lade ner det projektet för några år sen. Jag hade äran att ha en kontakt med honom och hann få till några önskemål som han i sin tur programmerade in.

Slutprodukten blev grymt bra, och den enda installationen jag har, vårdar jag ömt. Gissa om jag har backat upp hårddisken?

Jag har i dags datum flera tusen system inlagda och flera återstår att lägga in. Med blocktips kan man reducera med alla möjliga metoder. Jag hoppas Mikael startar upp sitt projekt igen med en nyare windows version. Mer på stryktipssidan.

europatipset

Europatipset spelar jag mer sällan, men det är faktist där jag dragit in min stösta tipsvinst. 564 000 kr närmare bestämt. 1 av 2 st som delade i hela sverige. BLOCKTIPS fungerar alldeles utmärkt här med. Mer på europatips sidan.

oddset

Snabblänk till oddset!

svenska spel länk