Kingenranken V75

Kingenranken är en rank som grundar sig på ett flertal parametrar. Så som form, inbördes möten, kuskform, grundlig statistik, vilket mostånd man mött/möter, spårstatistik v75, spårstatistik aktuell v75 bana, hur man står inne i klassen, samt  ett flertal parametrar till. Ju högre "index" ju bättre chans har kingenettan i loppet enligt "kingenranken" Jag och kingenranken är inte alltid överens. Men som oftast får jag stryk av ranken.

jägersro 25 nov, första v75 start 16.20

V75 på JÄGERSRO
mina V75 andelar ligger här

Hur läser man kingenranken egentligen? Jag har berättat mycket om det förut och
säger det igen. Kingenranken grundar sig på ett flertal parametrar. Utprövade parametrar under flera år som jag tog fram för att bedömma hästarnas chanser inbördes i varje lopp. Den är inget facit på någotvis. Utan man ska använda sig av kingenranken som ett komplement till sina egna tankar. Dock brukar Kingenranken vara grym och står sig väl många gånger. Jag hade vunnit många miljoner om jag spelat striktare efter ranken. Det är en sak som är säker.
Hittar man exempelvis en 2% som är rankad bland dom 5 bästa på kingenranken. Så är det en "skräll" att räkna med. Det har till och med funnits 0% som kingenetta och även som omgångens "bästa" spik, och som dessutom vunnit. Kingenrankens "näst" bästa är nog den som vinner mest.
Om man som denna vecka tittar i Guld så har WHO´S WHO index 8,36. Det är inte så att den är 8,36 gånger bättre än 2:a MILLIGAN`S SCHOOL. Läs det som så, att dessto högre index dessto bättre vinstchans helt enkelt. och utan att säga för mkt så brukar hästar över index 5 oftast bara vinna! All min statistik finns bland annat i kingenranken. Dock är jag lite efter med den, men räknar med att komma ikapp så småningom.

Läs om omgångens statistik på

veckans V75 bana.


ÖSTERSUND

Kontakt V75 kungen