EUROPAtipset

Härliga vecko omgångar! och avslutas med "sista chansen" på söndagar.
Här pratas det tips.
Svenskaspel är sveriges ledande aktör för spel på tips och betting. Så som
stryktips,europatips, oddset, lotto,bingo,poker,lotter och mer därtill.
Själv är stryktipset och europatipset mina klart största favoriter.

 

europatipset

3 andelar ligger inne nu! Jag säljer dom här via Direkten City Torget!

13kingen Onsdagens 8 hela och 3 halva U-System Hos Direkten City Torget!  Jag skriver lite om omgången här nedan. Jag har totalt 3st olika system denna vecka och jag varvar lite olika tankar. Klicka på bilden för att se ramen.

Länk för att köpa en andel finns här

 

13kingen Onsdagens 7 hela och 4 halva U-System  Jag skriver lite om omgången här nedan. Klicka på bilden för att se ramen.

Länk för att köpa en andel finns här

 

13kingen Onsdagens 571 kronors på 10 unika andelar. 4st hela och 6st matematiska halvor.  Jag skriver lite om omgången här nedan. Klicka på bilden för att se ramen.

Länk för att köpa en andel finns här

 

Europatipset onsdag 11 mars köpstopp kl 20,24

1. LIVERPOOL-Athletico MADRID
Liverpool förlorade bortamötet med 0-1 och är nu piskade att gå för vinst med ett par mål i denna andra rundan av 8 dels finalen. Kvaliteten i Liverpool känner vi till, och jag tror man tar den chansen. Senast Liverpool förlorade på Anfield var 9 Augusti i fjol och det är 24 matcher sen. At Madrid är ett erkänt starkt hemmalag och är klart beskedligare på resande fot. För den som letar skräll här så är det max ett X enligt mig. Jag bankar på alla 3 system!
2. PARIS SG-DORTMUND
(spelas inför tomma läktare)

Dortmund kan spela grymt bra i ljusa stunder och briljerar emellanåt. Man kan slå alla lag i världen, och trots att PSG är ett grymt lag som sällan förlorar på hemmaplan, så väljer jag att helgardera denna match. Dortmund har 2-1 seger att spela på från hemmamötet och man kommer försöka stå emot PSG offensiv för att sedan blixtra till med några kontringar . Jag blir inte förvånad om Dortmund skräller här och jag tar alla tecken. 15% på Dortmund gillas!
3. MANCHESTER CITY-ARSENAL

OBS LOTTAS 11-3-2 i Lotturnan!
Ett möte i Premier League. Arsenal har fortfarande en chans att få spela i Europa nästa år och kommer försöka bjuda motstånd här. Manchester City torskade derbyt mot United i Söndags och vill givetvis revanschera sig nu, och vinna inför hemmafansen. Jag tror man tar sig samman och fixar det. För man är ett bättre lag än Arsenal. Dock tar jag med ett Skräll X på ena lappen då Arsenal överaskar även mig i bland. Nu är det visserligen 4 möten sen man lyckades ta poäng i detta möte. Säker etta förslås Med max ett X som gardering.
4. ST MIRREN-HEARTS

Ett bottenmöte i Skottska ligan. Hearts ligger sist och Mirren näst sist. Alla förhandstips är inne på att Hearts ska vinna denna match och gå förbi Mirren. Inte jag dock. Hearts slog självaste Rangers i slutet av Februari det är jag medveten om Men jag tänker pröva 1X på 2st system här. Av den enkla anledningen att Mirren har haft lätt mot Hearts hemma dom senast 10 åren. Man har inte torskat denna match på 7 senaste mötena. Samt att Hearts sällan, mkt sällan vinner 2 raka.
2an tas med på ett system! 1X tippas främst!
5. SEVILLA- ROMA
OBS LOTTAS 8-4-4 i Lotturnan

Sevilla
slog ut CFR CLUJ i 16 delen och Roma slog ut Gent. Målsnålt i alla 4 möten Tror på nåt likande här. Tillknäppt och målsnålt, och det är att Sevilla normalt är ett målglatt lag. Sevilla förlorar sällan hemma, och är ett starkt hemmalag. Även i cupsammanhang. Roma är lite mer upp och ner på resande fot. Dock har man kvaliteter för att slå även Sevilla. Man öiggfer 6:a i Italienska ligan. 2:an på Roma rensar så friskt så jag tar alla tecken här.
Gissar på 1-0,1-1 eller 0-1! X ligger närmast tillhands...
6. OLYMPIAKOS-WOLVES
(spelas inför tomma läktare)

Jag tycker Wolverhampton såg slitna ut senast mot Brighton och jag tänker gå på hemmalaget här. Nu har ju visserligen inte Olympiakos sin hängivna fans som stärker dom. Men då man fortfarande är obesegrade i ligan och att Wolves matchats hårt så provar jag 1X på allt! Kan tyckas helgalet då alla tror på Wolves. Dock inte jag.
7. LASK LINZ-MACHESTER UNITED
(spelas inför tomma läktare)
UNITED
blandar och ger och jag tycker dom är för stora favoriter här. Trots att dom blivit klart vassare sen Bruno Fernandes anslutit Man har faktist inte förlorat  på 10 matcher sen han kom. Jag vill gardera dom mot ett starkt hemmalag 1X2 på alla lappar! Man får 15% på hemmalaget.
8. RANGERS-B.LEVERKUSEN
Jag tycker Leverkusen är klart bättre än Rangers och spelar med X2 på 2 lappar och tar med en "skrälletta" på en kupong. Leverkusen är ju inga Hearts eller Hamilton så ska Rangers ta poäng här får man ta sig i kragen.
9. BASAKSEHIR-FC KÖPENHAMN
Istanbul
toppar den Turkiska ligan, och som vanligt är det alltid svårt att möta fanatiska hemmafans i Turkiet. Båda lagen slog ut bra motstånd senast, men jag tror främst hemmalaget går segrande ur detta, och spikar på 2 lappar. Tar dock med en megarens i en 2:a till 10% Då Köpenhamn har överaskat förr. Men då måste man spela bättre än vad man gjort i ligan på slutet.
10. E.FRANKFURT-BASEL
Basel
har inte spelat en tävlingsmatch på 3 veckor då den inhemska ligan är tillfälligt stoppad. Frankfurt är inte det bästa Tyska laget och man blev överkörda av Leverkusen senast. Man ligger på 12 plats i Tyska ligan och man ska inte vara streckad på 68% enligt mig. Trots Basels kanske lite diffusa form, så plockar jag med alla tecken här och en 1 2 på en lapp! Basel kan skrälla!
11. INTER-GETAFE
(spelas inför tomma läktare)
Getafe
ligger på 4:e plats i den Spanska ligan och det är inger respekt! och Inter på 3:e plats i den Italienska ligan. Sen får man ju avgjöra själv vilken liga som är bäst? Jag tror Inter spelar tätt här  och klarar främst minst 1 poäng. Skräll 2:an kommer dock med på en andel. då Getafe slagit bra lag förut.
12. WOLFSBURG-SHAKTAR DONETSK
SHAKTAR
imponerar på mig och gardering var given. 19%Shaktar är dagens bjud. Jag tar 2:an alla dar i veckan.
Tar alla tecken.
13. KÖGE-HVIDOVRE

Danska 2:a ligan med 2 mittenlag! Svårt, och jag tar alla tecken och "chansar" med 1 2 på en lapp