Kingenranken V75/extra

Kingenranken är en rank som grundar sig på ett flertal parametrar. Så som form, inbördes möten, kuskform, grundlig statistik, vilket mostånd man mött/möter, spårstatistik v75, spårstatistik aktuell v75 bana, hur man står inne i klassen, samt  ett flertal parametrar till. Ju högre "index" ju bättre chans har kingenettan i loppet enligt "kingenranken" Jag och kingenranken är inte alltid överens. Men som oftast får jag stryk av ranken.

bjerke 8 sep, första v75 start kl. 15,00

På denna sida kommer dom extra V75 omgångarnas kingenrank ligga.

Nu är det grymt fin sport på Bjerke med kriterium och Derby kallblod och varmblod! Andelar finns att köpa.

Jag blir ofta kontaktad och man frågar varför jag inte tippar hårdare efter kingenranken! Kingenranken är ofta rätt ute på kingenrankens "bästa" och framför allt "näst" bästa spik! Så jag tänkte. Varför inte.
I den här laget spelar vi helt enkelt efter min kingenrank fullt ut! En rank som är omtyckt av många, och där man ibland hittar fina skrällar runt 1-2% tidigt uppe i topp. Jag tänker spela kingenrankens 2 bästa spikar "no matter what" och resterande lopp efter den med. Enligt streckfördelningen 1x1x5x5x5x5x5. utan inbördes ordning. Vilket innebär att så fort kingenranken är klar kan jag visa mitt system. Dock kan det fort svänga, ända fram till spelstopp. Exempelvis om någon av kingenettorna eller tvåorna blir strukna, och andra hästar "seglar" upp i ranken. Vi provar, och denna andel kan ge multum om det vill sig väl. Jag och svenska folket blir ofta slagen av kingenranken, när man minst anar det. Blir vi inte 14 andelar spelar vi typ 1x1x4x4x4x4x4 så långt pengarna tillåter. länk till mina lag finns nedan. Detta lag heter KINGENRANKEN RAKT UT! Kostar 125 kr!

Nu växlar V75kungen upp och satsar hårt på ATG Tillsammans. Jag kommer från och med nu sälja mina andelar via ATG butiken Direkten City Torget i Göteborg. Årets ATG butik 2014! Det ska bli riktigt kul, och det är matematiska system som gäller. Passa nu på att anmäl dig direkt så att du inte missar nån omgång. Jag har kingenranken i ryggen och tvekar inte att spika ett drag som är mindre betrodd, om det känns bra i magen! jag ska vara så påläst jag bara kan.
Ta chansen direkt. Nu kostar andelarna 2x 130 kr (260kr). Klicka här för inbjudan!

Formen är nu riktigt bra för 75kungen nu! Spikarna bara hamras in och kingenranken är mkt bra på det i många lopp. Jag var med och högg rejält på alla system i går på V86. Lite oflyt. Kingenranken har även ett system nu. "kingenranken rakt ut" Hela laget har rejäl form!
 

system med 2 kuponger

Kingenranken rakt ut

Läs om omgångens statistik på

veckans V75 bana.


Bjerke

Kontakt V75 kungen