Kingenranken V75/extra

Kingenranken är en rank som grundar sig på ett flertal parametrar. Så som form, inbördes möten, kuskform, grundlig statistik, vilket mostånd man mött/möter, spårstatistik v75, spårstatistik aktuell v75 bana, hur man står inne i klassen, samt  ett flertal parametrar till. Ju högre "index" ju bättre chans har kingenettan i loppet enligt "kingenranken" Jag och kingenranken är inte alltid överens. Men som oftast får jag stryk av ranken.

solvalla 31 maj , första v75 start kl. 15,00

På denna sida kommer dom extra V75 omgångarnas kingenrank ligga.

Solvalla 31 Maj med ELITLOPPET!
KINGENRANKEN DELUX. Jag har insett att en kombination av kingenranken rakt ut och lite tankar från mig är vägen mot succe! Kingenranken missar ibland drag och hästar, som "bara" måste med på kupongen. Jag tänker fortfarande spika dom 2 bästa spikarna på kingenranken, när jag tycker mig tro dom vinna och minst kingenrankens 5 främsta rankade i dom garderade loppen i största mån! Sen fyller jag på med de som "bör" komma med. Kan även ta en 3 spik om känslan är den rätta. Nu har V75kungen bara en andel på V75 och V86 så tveka inte att köpa en eller fler. 220 kr st. Vi kommer få ett grymt slagkraftigt system!/V75kungen.
SEN kör jag en uppskattad andel med TRIOKUNGEN på endast 10 andelar som heter KUNGARNA!
Klicka på bilden på startsidan för inbjudan!

Nu växlar V75kungen upp och satsar hårt på ATG Tillsammans. Jag kommer från och med nu sälja mina andelar via ATG butiken Direkten City Torget i Göteborg. Årets ATG butik 2014! Det ska bli riktigt kul, och det är matematiska system som gäller. Passa nu på att anmäl dig direkt så att du inte missar nån omgång. Jag har kingenranken i ryggen och tvekar inte att spika ett drag som är mindre betrodd, om det känns bra i magen! jag ska vara så påläst jag bara kan.  Klicka här för inbjudan!

KINGENRANKEN DELUX

Läs om omgångens statistik på

veckans V75 bana.


Bjerke

Kontakt V75 kungen